Halászok halászleve - a Rév Csárda a Dunapesten

REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

"Ilyen az, amikor egy igazi guru főz az embernek." - Szily László

"Mindig frissen, csak bográcsban, csak szabadtűzön" - Uj Péter

"Garantáltan tökéletesen friss és üde" - Jókuti András

Történetében először települ ki az érsekcsanádi Rév Csárda úgy, hogy a nagyközönség is megkóstolhatja az ország sokak által legjobbnak tartott halászlevét. A titok egyszerű, ám mégis hosszú évek szakértelme, gyakorlása és technikája kell a tökéletes léhez. 

Jelentkezz a 3 időpont egyikére: TERÍTÉS 13:00, 15:00 és 17:00 órakor, regisztrálj és kóstolj! * 
Egy tányér halászlé ára: 1200 Ft (a helyszínen kell fizetni)
Jelentkezés itt: dunapest@dunapest.hu 
Jelentkezési határidő: 2017.09.02.

Helyszín: art quarter budapest, 1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50. 


* A kóstolóadagokat tányérokba merjük, amelyek nagyobbak, mint egy csésze, de kisebbek, mint egy tál. Összesen 120 adaggal készülünk, egy terítés alatt pedig 40 adagot tudunk merni.